This website uses cookies to enhance your experience.

Sondre Bratland - Jol I Mi Song (CD)

På julealbumet Jol I Mi Song har Sondre Bratland valgt et repertoar som består av halvparten klassikere, med "Eg er så glad kvar jolekveld" og "Det kimer nå til julefest" som typiske eksempler, og halvparten nyskrevne sanger - deriblant tittelmelodien som åpner albumet, med bidrag av Annbjørg Lien.
Price
kr 179,00 - kr 80,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
På julealbumet Jol I Mi Song har Sondre Bratland valgt et repertoar som består av halvparten klassikere, med "Eg er så glad kvar jolekveld" og "Det kimer nå til julefest" som typiske eksempler, og halvparten nyskrevne sanger - deriblant tittelmelodien som åpner albumet, med bidrag av Annbjørg Lien. De aller fleste tekstene er på enten nynorsk eller dialekt.

Lydbildet på Jol I Mi Song er for øvrig langt mer intimt enn på storslageren Rosa Frå Betlehem fra 1992, spilt inn i fødselskirken i Det Hellige Land. Denne gang er det bare tre mann i bandet: Tore Bruvoll på gitar, banjo og mandolin, Sigbjørn Apeland på harmonium og piano og Nils Økland på feler. De tre musikerne beveger seg i grenselandet country og folkemusikk - litt svensk, litt norsk, litt irsk og litt amerikansk, med et nært og varmt lydbilde skapt av Sofienbergs kirkes dempede akustikk.

Tracklist
01. Jol i mi song
02. Eg er så glad kvar jolekveld
03. Eit lite barn
04. Her kjem me Jesus
05. Det kimer nå til julefest
06. Han er her
07. Jesus det eneste
08. Alt har du gitt oss Herre
09. Maria ho er ei jomfru rein
10. Ein av oss
11. Sæle jolekveld
12. Den fagraste rosa
13. Navnet Jesus
Specifications
Item No. FXCD373
Utgitt 2011
Format CD
Sjanger Viser
Se alt av Sondre Bratland
    Loading
    Loading