This website uses cookies to enhance your experience.

Familien Akselsen - Velkommen hjem (CD)

Familien Akselsen har reist på juleturne` hvert år siden det kritikerroste julealbumet "Blå juleglede" fra 2012. Nå er Elias Akselsen sammen med sine barn Stig, Veronica og Alice Kristine klare for en oppfølger. I jule-evangeliet fortelles det om Jesu foreldre, at det i Betlehem ikke var ”rom for
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Familien Akselsen har reist på juleturne` hvert år siden det kritikerroste julealbumet "Blå juleglede" fra 2012. Nå er Elias Akselsen sammen med sine barn Stig, Veronica og Alice Kristine klare for en oppfølger.

I jule-evangeliet fortelles det om Jesu foreldre, at det i Betlehem ikke var ”rom for dem i herberge”. Tateren Elias Akselsen og hans barn har opplevd det samme i Norge. Som barn feiret Elias jul i koier og fjøs. Under kald julekvelds-feiring mellom varmende dyrekropper, var trøsten at Frelseren selv var født i en stall. Familien Akselsen har mange egne opplevelser om hvordan det er å tilhøre en forfulgt folkegruppe, i ”verdens beste land”. Disse erfaringene gjenspeiles i sangformidling, også om julens evangelium, sårheten og gleden.

Tracklist
01. Fred på jord
02. Romjulsdrøm
03. Eg veit i himmelriket ei borg
04. Glade jul
05. Himmel på jord
06. Deilig er jord
07. Julekveld på Hawai
08. Se hen i mot stallen
09. Ei stjerne lyste
10. Jul, jul strålande jul
11. Velkommen hjem
Specifications
Item No. GRAM15101
Utgitt 20.11.2015
Format CD
Sjanger Viser
    Loading
    Loading