This website uses cookies to enhance your experience.

Stine Hole Ulla - Verden Blir Hvit (CD)

Flere har kalt henne "den nye Kyrkjebø", og det er forståelig når man hører Stine Hole Ulla synge. 18-åringen fra Sykkylven i Møre og Romsdal ble for alvor landskjent da hun like før jul 2012 gikk til topps i Norske Talenter på TV2. Det siste året har hun brukt til å forberede sitt første album.
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Flere har kalt henne "den nye Kyrkjebø", og det er forståelig når man hører Stine Hole Ulla synge. 18-åringen fra Sykkylven i Møre og Romsdal ble for alvor landskjent da hun like før jul 2012 gikk til topps i Norske Talenter på TV2.

Det siste året har hun brukt til å forberede sitt første album. Julealbumet Verden Blir Hvit henter sin tittel fra den helt nyskrevne julesangen som er en av to singler fra albumet (den andre er "Øyeblikk"). Begge de nye sangene har fått flott musikalsk fargelegging av Kringkastingsorkestret som Stine gjorde opptak med i Store studio. Den røde tråden på albumet er Stines nye tolkninger av kjente julesanger som "Deilig er jorden", "Stille natt", "Mitt hjerte alltid vanker", "Ave Maria" og "Have Yourself A Merry Little Christmas".

Tracklist
01. Verden blir hvit
02. Mitt hjerte alltid vanker
03. Deilig er Jorden
04. Øyeblikk
05. O Holy Night
06. Stille natt
07. Pie Jesu
08. God Rest Ye Merry, Gentlemen
09. Have Yourself a Merry Little Christmas
10. Ave Maria
Specifications
Item No. DACD692
Utgitt 18.11.2013
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading