This website uses cookies to enhance your experience.

Åge Aleksandersen - Levva Livet! (Remastered)

Etter suksessene Ramp (1980) og Dains Me Mæ (1982), var soloartisten Åge Aleksandersen - tidligere kjernemedlem i Prudence - for lengst et kjent navn også utenfor Trøndelags grenser. Men det var med 1984-mesterverket at namsosingen for alvor etablerte seg som en norsk rockegigant. Levva Livet! lå 37
Price
kr 79,00 - kr 17,38 kr 61,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter suksessene Ramp (1980) og Dains Me Mæ (1982), var soloartisten Åge Aleksandersen - tidligere kjernemedlem i Prudence - for lengst et kjent navn også utenfor Trøndelags grenser. Men det var med 1984-mesterverket at namsosingen for alvor etablerte seg som en norsk rockegigant.


Levva Livet! lå 37 uker på VG-lista, var norgeshistoriens den gang mestselgende album, sørget for at Åge ble "Årets Spellemann" og avlet flere låter som den dag i dag er ubestridte innslag i den norske rockekanonen. "Lys og varme", inspirert av at datteren Line kom til verden, er selvfølgelig en klassiker av de sjeldne - men her er også flere realt svingende låter som ikke står noe tilbake for nevnte ballade. Hør bare på tittelkuttet (han er jo vår Bruce Springsteen), "Va de du Jesus" eller "Fire pils og en pizza", alle hevet ytterligere av et gnistrende Sambandet. Dette er albumet hvor samtlige av Åges fremste kvaliteter skinner like sterkt: Han er poet, rockestjerne, følsom fyr, bandleder og entertainer. Og Levva Livet! er norsk rock på sitt beste.
.Sporliste
01. Levva Livet
02. Va De Du Jesus
03. Regnbuen Og Luftslottet
04. Æ Like Ikke
05. Café Farvel
06. Lys Og Varme
07. Hvis Du Rekke Ut Ei Hand
08. Fire Pils Og En Pizza
09. Fremmed Fugl

Specifications
Item No. 7028599657446
Utgitt 1984
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading