This website uses cookies to enhance your experience.

a-ha - Foot Of The Mountain (CD)

Norges store popkonger - Morten, Magne og Paul - har funnet frem synthene igjen og laget et album det oser overskudd av, ingen liten prestasjon etter mer enn 25 år i bransjen. Denne gangen har de jobbet med produsentene Steve Osborne, Mark Saunders, Erik Ljunggren og Roland Spremberg. Sammen har de
Price
kr 99,00 - kr 20,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Norges store popkonger - Morten, Magne og Paul - har funnet frem synthene igjen og laget et album det oser overskudd av, ingen liten prestasjon etter mer enn 25 år i bransjen.


Denne gangen har de jobbet med produsentene Steve Osborne, Mark Saunders, Erik Ljunggren og Roland Spremberg. Sammen har de kommet opp med et lydbilde som er veldig 2009, hvilket betyr at det er en god del 80-tall å spore. Albumet frontes av tittelsporet og førstesingle "Foot Of The Mountain", men her er det flere låter som er vel så bra, for ikke å si bedre. Legg kanskje spesielt merke til drivende "Riding The Crest", melodiøse "Sunny Mystery" og åpninssporet "The Bandstand" - for ikke å glemme Pet Shop Boys-aktige "What There Is".


 


Sporliste


01. The Bandstand
02. Riding The Crest
03. What There Is
04. Foot Of The Mountain
05. Real Meaning
06. Shadowside
07. Nothing Is Keeping You Here
08. Mother Nature Goes To Heaven
09. Sunny Mystery
10. Start The Simulator

Specifications
Item No. 2709699
Utgitt 2009
Format CD
Sjanger Pop
Se alt av a-ha
    Loading
    Loading