This website uses cookies to enhance your experience.

Åge Sten Nilsen - Glamunition (CD)

Etter stor suksess med Wig Wam, programmet Singing Bee på TV3 og utsolgte hus over hele Norge med sin Queen-oppsetning, har Åge Sten Nilsen etablert seg som en av landets mest populære artister. I nært samarbeid med co-produsent Christian Ingebrigtsen har han laget et album som tar lytteren med på
Price
kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter stor suksess med Wig Wam, programmet Singing Bee på TV3 og utsolgte hus over hele Norge med sin Queen-oppsetning, har Åge Sten Nilsen etablert seg som en av landets mest populære artister.


I nært samarbeid med co-produsent Christian Ingebrigtsen har han laget et album som tar lytteren med på en musikalsk reise gjennom Wig Wam-orientert poprock som "No Cigar", "Touch Of The Untouchable" og "Count On Me", mer Beatles-inspirerte komposisjoner som "Brave" og "Don't", og en duett med ingen ringere enn Dan Reed i "Where The Good Times Grow". Også dansegulvet får sitt, med låter som "Bring The Night On" og "Vainette". Andre gjesteartister er Elg fra Dance With A Stranger, Ronnie Le Tekrø, Europe-gitarist Kee Marcello og Ragnhild Heiland Sørensen fra Den Norske Opera.


 


Sporliste
01. Not Gonna Stop ’Till I Get It
02. No Cigar
03. Bring The Night On
04. Vainette
05. BRAVE
06. Where The Good Times Grow
07. Touch Of The Untouchable
08. Count On Me
09. Two Friends And A Bottle Of Wine
10. Don´t
11. Unconditional Love

Specifications
Item No. 1797598
Utgitt 2009
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading