This website uses cookies to enhance your experience.

Alexander Rybak - Fairytales

Med Fairytales slipper Norges nye folkehelt, Alexander Rybak, sitt etterlengtede debutalbum. Utgivelsen er en herlig blanding av norsk optimisme og russisk nostalgi. I løpet av albumet flørter han med klassisk amerikansk pop, norsk folkemusikk, sigøynerswing og mer til - alt dominert av 23-åringens
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Med Fairytales slipper Norges nye folkehelt, Alexander Rybak, sitt etterlengtede debutalbum. Utgivelsen er en herlig blanding av norsk optimisme og russisk nostalgi. I løpet av albumet flørter han med klassisk amerikansk pop, norsk folkemusikk, sigøynerswing og mer til - alt dominert av 23-åringens sjarme og ungdommelige undring.


Grand Prix-vinnerlåta "Fairytale" er selvfølgelig med her, det samme er andresinglen "Funny Little World". Rybak har jobbet dag og natt i en hel måned for å få til et helhetlig album. De fleste sangene er skrevet av ham selv, inkludert ambisiøse og storslåtte "13 Horses", men vi får også noen velkjente melodier, bl.a. en engelsk versjon av Henning Sommerros "Vårsøg". Albumet avsluttes med Rolf Løvlands "Songs From A Secret Garden".


 


Sporliste


01. Roll With The Wind
02. Fairytale
03. Dolphin
04. Kiss And Tell
05. Funny Little World
06. If You Were Gone
07. Abandoned
08. 13 Horses
09. Songs From A Secret Garden

Specifications
Item No. 509999659792
Utgitt 2009
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading