This website uses cookies to enhance your experience.

Alexander Rybak - No Boundaries (CD)

Etter at Alexander Rybak med rekordmange poeng vant den internasjonale Grand Prix-finalen i 2009, forvandlet livet til den unge fiolinisten seg radikalt. Studiene ved Barrat Due musikkinstitutt ble lagt på is, han debuterte som albumartist med Fairytale og turnerté på kryss og tvers av Europa. Den
Price
kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter at Alexander Rybak med rekordmange poeng vant den internasjonale Grand Prix-finalen i 2009, forvandlet livet til den unge fiolinisten seg radikalt. Studiene ved Barrat Due musikkinstitutt ble lagt på is, han debuterte som albumartist med Fairytale og turnerté på kryss og tvers av Europa.


Den fengende blandingen av blant annet norsk folkemusikk, russiske toner og amerikansk pop har skaffet Rybak tilhengere over hele verden, og oppskriften videreføres på No Boundaries. Andrealbumet ble spilt inn i Yla Studio i Malmø, med Amir Aly som ansvarlig for produksjon og miks. Første single var den mye omtalte kjærlighetssangen "Oah", en låt som i likhet med resten av albumet ble arrangert av Rybak selv.


 


Sporliste


01. First Kiss
02. Europe´s Skies
03. I´m In Love
04. Oah
05. Kaja´s Letter
06. 5000 Letters
07. Dare I Say
08. Suomi
09. Why Not Me?
10. Barndance
11. Disney Girls

Specifications
Item No. 2743356
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading