This website uses cookies to enhance your experience.

Alexander Rybak - Visa Vid Vindens ngar

Gjennom flere år har Alexander Rybak beundret komposisjonene og tekstene til den svenske visedikteren og poeten Mats Paulson. Etter at Rybak fremførte Paulsons "Visa vid vindens ängar" under en konsert i 2009, ble et amatøropptak publisert på YouTube. Mats Paulson fikk tilsendt en link til dette
Price
kr 179,00 - kr 39,38 kr 139,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Gjennom flere år har Alexander Rybak beundret komposisjonene og tekstene til den svenske visedikteren og poeten Mats Paulson. Etter at Rybak fremførte Paulsons "Visa vid vindens ängar" under en konsert i 2009, ble et amatøropptak publisert på YouTube.


Mats Paulson fikk tilsendt en link til dette klippet av en venn, og skrev deretter et brev til Alexander. Dette resulterte til et nært vennskap og et helt spesielt samarbeid mellom de to.


 


Albumet Visa vid vindens ängar inneholder fire låter som Rybak og Paulson har skrevet sammen, samt seks av Paulsons klassikere. Det er innspilt i Masterpool Studio i Gjerdrum våren 2011, sammen med en rekke fantastiske norske musikere. Knut Bjørnar Asphold er produsent og Rybak selv er ansvarlig for arrangementene.


 


Sporliste


 01. Träden I Villa Borghese
02. Din Första Kyss
03. Resan Till Dig
04. Visa Vid Vindens ngar
05. En Katt På Min Kudde
06. Den Lyssnande Blomman
07. Maria
08. I Ditt Sommarhus
09. Till En Vildmarkspoet
10. Jag Föddes Ur Havet

Specifications
Item No. GRCD4380
Utgitt 2011
Format CD
Sjanger Pop, Viser
    Loading
    Loading