This website uses cookies to enhance your experience.

Ane Brun - When I'm Free (CD)

When I'm Free kan påstås å være den norske, sverigebaserte singer-songwriterens mest ambisiøse til nå. Tekst og musikk vitner om en modig plate som behandler temaet forandring i dets mange former - et øyeblikksbilde av et liv i konstant endring. Ane Brun innrømmer også selv at platen «nok er mer
Price
kr 179,00 - kr 80,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
When I'm Free kan påstås å være den norske, sverigebaserte singer-songwriterens mest ambisiøse til nå. Tekst og musikk vitner om en modig plate som behandler temaet forandring i dets mange former - et øyeblikksbilde av et liv i konstant endring. Ane Brun innrømmer også selv at platen «nok er mer ekstrovert og dynamisk en noe av det jeg har gitt ut før».


Tittelen kommer fra sangen "Still Waters" som, i likhet med mye av Bruns musikk, har dyp grunn. Sangen fanger følelsen av å runde et nytt hjørne i livet, og er dedikert til Bruns overbevisning om at problemer og tanker som en gang hadde overtaket på henne nå er tilbakelagte kapitler. Som albumtittel sier When I’m Free også noe om hvordan selvstendighet ikke nødvendigvis kommer automatisk, men må kjempes for.


 


Sporliste
01. Hanging
02. Black Notebook
03. You Lit My Fire
04. Directions
05. Shape of a Heart
06. Miss You More
07. All We Want Is Love
08. Still Waters
09. Better Than This
10. Signing Off

Specifications
Item No. DEMCD15
Utgitt 04.09.2015
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Ane Brun
    Loading
    Loading