This website uses cookies to enhance your experience.

Anita Schärer - Short Stories (CD)

Idet sanger og låtskriver Anita Schärer rundet 40 år fant hun endelig mot og tid nok til å spille inn og utgi egne la°ter. Hun beveger seg i singer- songwriter, pop og americanasjangrenes melodiøse verden. Stemmen er behagelig, smeller ikke av alt kruttet på en gang, men smyger seg inn i deg,
Price
kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Idet sanger og låtskriver Anita Schärer rundet 40 år fant hun endelig mot og tid nok til å spille inn og utgi egne la°ter. Hun beveger seg i singer- songwriter, pop og americanasjangrenes melodiøse verden.

Stemmen er behagelig, smeller ikke av alt kruttet på en gang, men smyger seg inn i deg, varsom, melodisk, trygg og vakker. Dette er popmusikk som er lett å like, stemmen er myk og egnet for både drømmer og bedrag!

Albumet har sluppet 3 singler:
The Dreamer og And Then There Was You i 2019 og Cold And Warm nå i mai/juni 2020.

Anita begynte å skrive egne låter allerede som 11-åring, og har skrevet kontinuerlig i 30 år! Hun begynte som 12-åring å synge i band. På videregående begynte hun å utvikle sin låtskriving og har siden vært fast bestemt på at en gang skal det ut på plate.

Albumet består av 9 låter. Første sang ut farges av Steinar Albrigtsens intenst gode og lett gjenkjennelige fingerpicking gitar, så varierer albumet godt i både tempo og stemning med Anitas personlige historier fulle av sorg, håp, og kjærlighet. En coverlåt inspirert av Ella Fitzgerald avslutter albumet, med kun Anitas trygge og vare stemme, akkompagnert av William “Bill” Troianis fantastiske kontrabass.
Specifications
Item No. BIGHCD2001
Utgitt 19.06.2020
Format CD
Sjanger Pop, Rock
    Loading
    Loading