This website uses cookies to enhance your experience.

Bjølsen Valsemølle - Sanger Om Kjærlighet (CD)

Det er snart 45 år siden Trond Ingebretsen etablerte Bjølsen Valsemølle, og har i sin tid band preget norsk musikkhistorie med perler som «Vålrenga Kjerke», «Vaterlands Bru» og «Soria Moria».   Bjølsen Valsemølle er på sitt nye album, som alltid, et band som opererer innenfor den politiske
Price
kr 179,00 - kr 39,38 kr 139,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Det er snart 45 år siden Trond Ingebretsen etablerte Bjølsen Valsemølle, og har i sin tid band preget norsk musikkhistorie med perler som «Vålrenga Kjerke», «Vaterlands Bru» og «Soria Moria».


 


Bjølsen Valsemølle er på sitt nye album, som alltid, et band som opererer innenfor den politiske musikktradisjonen, men dette er også et album med sanger om kjærlighet.På «Horseid», synger Ingebretsen om varig vern av Lofoten, Vesterålen og Senja. «Land snakker til himmelen» handler om stengte landegrenser. «Skinnende elva» er en positiv hilsen og hyllest til hva Oslo har blitt, blant annet takket være ordfører Marianne Borgen og bystyreleder Raymond Johansen. «Ren fremmed» er en sang til de vanlige menneskene langs veiene i Amerika som inspirerte Trond da han var på sykkeltur der, og tittelsporet har en solidaritetstanke i bånn. Der forteller Bjølsen om en fyr som bare nekter å gi opp. Nå er Ingebretsen, sammen med Leif Ottesen Lars Aas Hansen, Endre Christiansen og Even Finsrud klare med det splitter nye albumet Sanger om kjærlighet.


 


Tracklist
01. Små ting
02. Sanger om kjærlighet
03. Mann av denne byen
04. Linje nummer 3
05. En fremmed
06. Horseid
07. Der land snakker til himmel'n
08. Kjenne på hat
09. Treningsdagbøkene til Oddvar Brå
10. Pooladkaf hotell
11. Barber Green
12. Den skinnende elva

Specifications
Item No. GRCD4604
Utgitt 31.05.2019
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading