This website uses cookies to enhance your experience.

Bjørn Christiansen - B.C. (CD) Norske Albumklassikere

Bjørn er en gitarist, vokalist, komponist og produsent fra Oslo. En markant og høyt respektert musiker som var med på å forme norsk rock på 70-tallet. Christiansen (hvis navn egentlig skrives Kristiansen) er mest kjent for sin tid med Aunt Mary, hvor han var medlem fra starten i 1969 til
Price
kr 179,00 - kr 19,00 kr 160,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bjørn er en gitarist, vokalist, komponist og produsent fra Oslo. En markant og høyt respektert musiker som var med på å forme norsk rock på 70-tallet. Christiansen (hvis navn egentlig skrives Kristiansen) er mest kjent for sin tid med Aunt Mary, hvor han var medlem fra starten i 1969 til oppløsningen i 1973. Han har også deltatt i alle gjenforeninger av gruppen.

Etter Aunt Mary spilte Christiansen med George Keller Band og Alex, før han i 1979 debuterte som soloartist. Han laget to plater under eget navn, begge med amerikansk-inspirert fusion-rock, med sterke elementer fra både jazz, funk og blues. På «B.C.» (1979) ble Christiansen akkompagnert av Brynjulf Blix (keyboards, fra Alex-bandet), Matz Nilsson (bass) og Niels Nordin (trommer), og fra denne platen ble «Champagne Lady» gitt ut som singel. Noen sa Steely Dan på norsk. Finn ut selv.

Tracklist
01 Champagne Lady
02 No Chopsticks
03 No Place To Go
04 Clip Joint
05 I've Got News For You
06 Deuces Wild
07 Listen To The Radio
08 To The Woman I Love
09 Back Street Corner
Specifications
Item No. NACD033
Reutgitt 2021
Utgitt 1979
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading