This website uses cookies to enhance your experience.

Blest - September (CD)

Blest kommer med sitt andre album, September. Gjengen, som blant annet består av tidligere Vamp-medlemmer, har tatt nye steg siden debuten "Blest" i 2017. Her leverer de et knallsterkt album spekket med iørefallende låter, rammet inn av ektefølte tekster, som treffer lytteren midt i mellomgulvet.
Price
kr 179,00 - kr 39,38 kr 139,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Blest kommer med sitt andre album, September. Gjengen, som blant annet består av tidligere Vamp-medlemmer, har tatt nye steg siden debuten "Blest" i 2017. Her leverer de et knallsterkt album spekket med iørefallende låter, rammet inn av ektefølte tekster, som treffer lytteren midt i mellomgulvet. Blest setter ord på det de fleste av oss kan kjenne på når det stormer som verst; lengsel, tap, savn og tilbakeblikk, men også håp knyttet til det som skal komme i fremtiden.


 


Musikken er akustisk med norske tekster som har fått farger i form av spenstige arrangement og  kreativ lydbearbeiding. En finurlig blanding av en klype visesjanger, et snes folkpop og en dæsj hippiestemning. Bandet viser her for alvor at de står fjellstøtt i sitt eget musikalske univers, og at de er regne med i tiden fremover.Tracklist
01. September           
02. Oss to for alltid       
03. Sølvi                   
04. Va det alt
05. Blå gardin                 
06. 1000 magre år          
07. Ses igjen              
08. Solefall                
09. 3 stk i bilen
10. På godt og vondt

Specifications
Item No. PTCCD2
Utgitt 27.09.2019
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading