This website uses cookies to enhance your experience.

Byting - Livets Galleri

 Publikum har trykket Byting til sitt bryst og debutalbumet har passert 3 milioner streams på de digitale plattformene og albumet lå to måneder på VG-lista. Byting har hatt et travelt år siden debutalbumet med en rekke spillejobber over hele Sør-Norge. For de som måtte lure, blir betegnelsen
Price
kr 169,00 - kr 37,18 kr 131,82
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 Publikum har trykket Byting til sitt bryst og debutalbumet har passert 3 milioner streams på de digitale plattformene og albumet lå to måneder på VG-lista.


Byting har hatt et travelt år siden debutalbumet med en rekke spillejobber over hele Sør-Norge. For de som måtte lure, blir betegnelsen «byting» brukt som beskrivelse av en person som til tider er en villbasse, eller som de sier; - Men heilt ubrukeleg e'n nå au, den bytingen. Bandets låtskriver og vokalist Thomas Hellekås skriver om livets realiteter, selvopplevd eller gjenfortalt, på godt og vondt. Telemarkingen Thomas synger på klingende «Bømål». Bandet var også involvert musikalsk i TV-serie «Norske rednecks» som hadde premiere på MAX 10. februar 2016. «Livets galleri» er produsert av Olav Torgeir Kopsland. Byting består av: Thomas Hellekås (vokal/gitar), Per Anders Buen Garnås (hardingfele), Svein Eivind Mo Haugan (gitar), Marius Skjelbred (bass), Halvor Halvorsen (trommer).


 


Sporliste
01. Einaste fer meg
02. Livets galleri
03. Dansen
04. Sladrehank
05. Svartufs
06. Kjærleik
07. Gje meg meir
08. Halvor Kjøter
09. Olsens kafe
10. Håpet som hov
11. Reddande engel
12. På gjensyn

Specifications
Item No. GRAM16108
Utgitt 10.06.2016
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading