This website uses cookies to enhance your experience.

Christian Ingebrigtsen - Got To Be (CD)

"Got to be" er Christians første solo album på 10 år. Ved siden av å være en travel live artist, har han i mellomtiden produsert og skrevet musikk for en rekke andre artister. Innimellom ble noen av sangene så personlige, at han bestemte seg for å beholde dem for seg selv isteden. Dette er en
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Got to be" er Christians første solo album på 10 år. Ved siden av å være en travel live artist, har han i mellomtiden produsert og skrevet musikk for en rekke andre artister. Innimellom ble noen av sangene så personlige, at han bestemte seg for å beholde dem for seg selv isteden. Dette er en samling med slike låter.

Det inneholder alt fra idéer han begynte å arbeide med helt siden starten av karrieren, fra songwriting camps og sessions rundt omkring i verden, til musikken han skriver idag. På en måte er dette en slags «best of the unreleased songs». «Dette er en samling av de sangene jeg ikke hadde hjerte til å gi til noen andre, men som jeg har hatt på hjertet i flere år. Jeg har virkelig ikke forsøkt å lage et album som skal treffe tiden eller konkurrere med dagens trender. Jeg har simpelthen samlet de låtene jeg har skrevet som har beveget meg mest de senere årene. Håpet er at de kan være til glede for andre også» - sier Christian om utgivelsen.

Med seg på innspillingene har han et stjernelag med noen av Norges fremste musikere. Det er produsert av Christian selv, og mikset av Bjørn Erik Pedersen i Whiteroom, med unntak av låten «Perfect day». Den er produsert av hans skolekamerat fra LIPA dagene, Mads Hauge, som har hatt stor suksess som produsent og låtskriver på de britiske hitlistene de senere årene, for artister som Pixie Lott og Lana Del Rey etc.

Tracklist
01. Someone To Live For
02. Still
03. Break Me
04. Perfect Day
05. You Can't Help It
06. Once I Had Wings
07. Got To Be
08. Rain On My Parade
09. Best Of Friends
10. Grateful
11. Shakespeare On The Dance Floor
12. Be Strong
Specifications
Item No. INC022
Utgitt 2017
Format CD
Sjanger Pop
See All Of Christian Ingebrigtsen
    Loading
    Loading