This website uses cookies to enhance your experience.

Dagdriverne - På Tide Å Dra Hjem (CD)

Bak navnet Dagdriverne finner vi Karl Henrik Svensson og Helge Laastad, begge bosatt i Bergen og for veteraner å regne i byens musikkliv. Etter noen år der de har reist rundt med akustiske gitarer og delt sine tolkninger av amerikansk tradisjonsmusikk fra sørstatene, slipper de albumet På Tide Å Dra
Price
kr 179,00 - kr 80,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bak navnet Dagdriverne finner vi Karl Henrik Svensson og Helge Laastad, begge bosatt i Bergen og for veteraner å regne i byens musikkliv. Etter noen år der de har reist rundt med akustiske gitarer og delt sine tolkninger av amerikansk tradisjonsmusikk fra sørstatene, slipper de albumet På Tide Å Dra Hjem - og plasserer nå sørstatsmusikken inn i kjente og kjære "hjemlige" kontekster.

Albumet inneholder 12 egenkomponerte låter med hverdagsnære tekster på norsk. Her diskuteres alt fra vennskap og kjærlighet til hjemsted og tilhørighet. Musikken er gitarbasert og har et tydelig preg av country og roots. Karl Henrik Svensson tar seg i hovedsak av vokalstemmene, mens Helge Laastad sørger for elgitarer og mandolin. Begge bidrar med akustiske gitarer. I tillegg deltar Helge Nyheim på trommer, Ole Amund Gjersvik på kontrabass, Åge Vaksdal på trekkspill og Harald Dahlstrøm på hammondorgel. Innspillingen er gjort i Havnelageret studio med Daniel Birkeland som produsent/tekniker.

Tracklist
01. Sang fra den ubetydelige
02. Vil du bli med ned til elven
03. Du som våger å drømme
04. Hem te Bergen
05. Det kommer bedre dager
06. En blues for deg
07. Langt nede i djupna
08. Regn, regn, regn
09. Tanker fra hagestolen
10. På sauesanking
11. Ikkje bry deg
12. To tomme ølglass
Specifications
Item No. GTACD8547
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading