This website uses cookies to enhance your experience.

Daniel Kvammen - Fremad I Alle Retninga

26 år gamle Daniel Kvammen vokste opp i Geilo, et tettsted med 2363 innbyggere, mest kjent for årlige innrykk av skiturister og det faktum at togstasjonen markerer at man er omtrent midtveis på Bergensbanen. Med debutplata Fremad I Alle Retninga viser Kvammen at verken alder eller hjemsted trenger å
Price
kr 109,00 - kr 23,98 kr 85,02
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
26 år gamle Daniel Kvammen vokste opp i Geilo, et tettsted med 2363 innbyggere, mest kjent for årlige innrykk av skiturister og det faktum at togstasjonen markerer at man er omtrent midtveis på Bergensbanen. Med debutplata Fremad I Alle Retninga viser Kvammen at verken alder eller hjemsted trenger å være en hindring for å lage en imponerende helstøpt og emosjonelt ladet debutskive.


Førstesinglen "Du fortenar ein som meg" satte tonen med like deler ungdommelig driv og bråmodent tekstinnhold, og resten av Fremad I Alle Retninga byr på et variert og spennende låtunivers hvor Kvammen lar både indre demoner, hverdagsskildringer og små øyeblikk av lykke komme frem til overflaten. Eller som Daniel sier selv; "Låtane mine er stort sett samtaler med meg sjølv, om meg og dei rundt meg. Fortellingar om folk som prøvar for hardt og folk som ikke greier å holde kjeft."


 


Fremad I Alle Retninga er produsert av den anerkjente musikeren og produsenten Even Ormestad fra Jaga Jazzist, som har spilt på og produsert flere Spellemannvinnende album. Foruten Daniels faste liveband er også noen av Norges ypperste studiomusikere med på plata - deriblant David Wallumrød på diverse tangenter, Martin Horntveth på trommer og allerede nevnte Even Ormestad på bass.


 


Sporliste


01. Satelitt
02. Daue fugla
03. Du fortenar ein som meg
04. Klokkespel
05. Augu
06. Karmafaen
07. Ingen vega utanom
08. Drauma
09. Rykte si
10. Slik skulle eg likt å bli
11. Fremad i alle retninga

Specifications
Item No. JANSEN045
Utgitt 13.03.2015
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading