This website uses cookies to enhance your experience.

De Musikalske Dvergene - Go'e busser (CD)

De Musikalske Dvergene feirer 35år som band med å gi ut sin åttende langspillplate: "Go'e busser".  Tittelen henspiller på at samtlige sanger er snekret sammen på bussen grytidlig om morgenen. Alle er signert Helge Grønhaug, noen handler litt om busser, alle er på norsk og vokser ut av ulike
Price
kr 169,00 - kr 37,18 kr 131,82
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De Musikalske Dvergene feirer 35år som band med å gi ut sin åttende langspillplate: "Go'e busser".  Tittelen henspiller på at samtlige sanger er snekret sammen på bussen grytidlig om morgenen.


Alle er signert Helge Grønhaug, noen handler litt om busser, alle er på norsk og vokser ut av ulike hverdager.Musikalsk ønsket gruppen å gå i en mer akustisk retning enn på forrige plate. Inspirasjonen kom da brødrene Grønhaug, mer eller mindre tilfeldig, havnet på en musikkfestival et sted i California like før arbeidet med platen startet. Der fikk da en idé om å lage en "Peace & Love" plate for nøkterne personer.


 


De øvrige medlemmene i bandet, som etter hvert har lang erfaring med brødrenes eksentriske og til tider motstridende påfunn, tok dette med knusende ro i trygg forvissning om at også dette eksperimentet ville gå over av seg selv.  Likevel henger det en og annen rest igjen av den opprinnelige ideen til tross for produsentens iherdige forsøk på å sende både den og bussen lenger ut på landet.


 


Sporliste


01. Bussen
02. Det va´kje meningen
03. Det var gale før
04. Tiden kryper
05. Trappevasken
06. Dryg rundt beltet
07. Eg har sett deg
08. En bil langs veien
09. På et stille hotell
10. Glatte sko
11. Ryktet
12. No e´ eg våken

Specifications
Item No. GRCD4504
Utgitt 25.09.2015
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av De Musikalske Dvergene
    Loading
    Loading