This website uses cookies to enhance your experience.

De Musikalske Dvergene - Om Poteter Får Du Snakke Med Min Far 2 (CD)

Tittelen er hentet fra sangen "Svin på skogen". Det var også navnet på den første samleplaten til De Musikalske Dvergene (2006). "Potet" er et ord som forekommer mange ganger i tekstene til De Musikalske Dvergene. "Eg tygget på poteten, mens eg glante i tapeten" synger de i «Torsdagsfisken», og
Price
kr 169,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Tittelen er hentet fra sangen "Svin på skogen". Det var også navnet på den første samleplaten til De Musikalske Dvergene (2006). "Potet" er et ord som forekommer mange ganger i tekstene til De Musikalske Dvergene.


"Eg tygget på poteten, mens eg glante i tapeten" synger de i «Torsdagsfisken», og setter to steker under sin hyllest av hverdagen. "Det er flott med fester, men det meste skjer på vanlige ukedager!" sier de på hjemmesiden sin. Dette mente de da de startet for mer en mannsalder siden. Og det mener de fremdeles! "Om poteter får du snakke med min far - 2" inneholder sanger fra de seks første utgivelsene, inklusiv noen spor som ellers bare finnes på den forrige samleplaten. Det er også et par spor fra platen "Veldig respektable menn", en hyllest til Ray Davies og The Kinks, laget sammen med Frode Alnæs. Som bonus har de lagt til sangen "Juleneket henger", som var den første innspillingen gjort med dagens besetning. Lån ørene, hodet og hjertet til De Musikalske Dvergene, et band som aldri har firt så mye som en halv millimeter på sin egenart.


 


Sporliste
01. Torsdagsfisken
02. Tomgodsets dronning
03. Marianne (Tempo Corvette)
04. God Morgen Fredriksen
05. Rolig rock ’n’ roll
06. For en neve boller
07. Eg flytter ut
08. Svin på skogen
09. En enkel mann i tiden
10. Drops og karameller
11. Freddy Johnsen
12. Dauingen fra Drange
13. Solen over by’n (Sunny Afternoon)
14. Sidesprang på Os (Holiday Romance)
15. Då eg kom hem
16. Ingenting faller
17. Juleneket henger (Bonus)

Specifications
Item No. GRCD4547
Utgitt 02.12.2016
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av De Musikalske Dvergene
    Loading
    Loading