This website uses cookies to enhance your experience.

El Cuero - From Mountains To Sand (CD)

Et av Norges beste rockeband kommer opprinnelig fra Kristiansund, men deres musikalske hjem ligger i USA - nærmere bestemt et sted mellom drivende sørstatsriff og nydelige vestkystharmonier, med det fantastiske gitarrufset til Neil Young & Crazy Horse som nærmeste nabo. From Mountains To Sand er El
Price
kr 149,00 - kr 100,00 kr 49,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Et av Norges beste rockeband kommer opprinnelig fra Kristiansund, men deres musikalske hjem ligger i USA - nærmere bestemt et sted mellom drivende sørstatsriff og nydelige vestkystharmonier, med det fantastiske gitarrufset til Neil Young & Crazy Horse som nærmeste nabo. From Mountains To Sand er El Cueros tredje, og etter to bejublede album (El Cuero kom i 2007, A Glimmer Of Hope året etter) prikker de nok en gang inn toppformen. Første single fra albumet var flotte "Footprints", en harmonirik godbit med følelsen av vind i håret og varmt California-solskinn i fjeset.


Frontmann Brynjar Ohr og resten av bandet hadde åpenbart godt av en liten pause fra albumslipp og turnering, for låtskrivingen på From Mountains To Sand er enda mer fokusert enn tidligere. Hellbillies-gitarist Lars Haavard Haugen har - som på forgjengeren - fylt rollen som produsent, mens albumet er mikset i Los Angeles av Grammy-vinner David Bianco (Bob Dylan, AC/DC, Ozzy Osbourne).


 


Sporliste


01. No Seats At The Fillmore
02. Footprints
03. Yellow Moon
04. I´m On My Way
05. Graveyard Dirt
06. Did I Know You
07. A New Morning
08. When It´s Over
09. Still Be Your Man
10. Stay With Me (One More Night)

Specifications
Item No. 509990833202
Utgitt 2011
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading