This website uses cookies to enhance your experience.

Elvira Nikolaisen & Mathias Eick - I Concentrate On You (CD)

 I flere år har Elvira Nikolaisen båret på en hemmelig drøm om å spille inn et album med andres låter, nærmere bestemt utvalgte ballader fra det som ofte kalles "den store amerikanske sangboka". På I Concentrate On You, utgitt i nært samarbeid med jazzmusiker og produsent Mathias Eick, leverer hun
Price
kr 179,00 - kr 39,38 kr 139,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 I flere år har Elvira Nikolaisen båret på en hemmelig drøm om å spille inn et album med andres låter, nærmere bestemt utvalgte ballader fra det som ofte kalles "den store amerikanske sangboka".


På I Concentrate On You, utgitt i nært samarbeid med jazzmusiker og produsent Mathias Eick, leverer hun ti udødelige låter gjort kjent av legender som Sarah Vaughan, Frank Sinatra og Nina Simone. Dette er låter som Nikolaisen har vokst opp med og alltid hatt et sterkt forhold til, og som har formet henne som både sanger og låtskriver. I Concentrate On You har blitt et stemningsfullt, personlig og sterkt album fra to fremragende musikere og formidlere.


I tillegg til å spille en rekke instrumenter på albumet, har Eick fungert som både produsent og arrangør. Med er også flere av Norges fremste unge jazzmusikere: pianist Andreas Ulvo, fiolinist Ola Kvernberg og trommeslager Gard Nilssen.


 


Sporliste
01. What´s New
02. I Concentrate On You
03. Don´t Smoke In Bed
04. Time After Time
05. For All We Know
06. I´ll Be Seeing You
07. You Can Have Him
08. Come Rain Or Come Shine
09. Little Girl Blue
10. Answer Me

Specifications
Item No. GRCD4425
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Rock, Pop
    Loading
    Loading