This website uses cookies to enhance your experience.

Ephemera - Monolove (CD)

Gjennombruddet kom endelig med Air, suksessplata som blant annet inneholder monsterhit'en "Girls Keep Secrets In The Strangest Ways". Visepop fremført på måten Christine Sandtorv, Inger Lise Størksen og Jannicke Larsen gjør det, kan neppe kalles original - de følger en oppskrift som er et halvt
Price
kr 99,00 - kr 21,78 kr 77,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Gjennombruddet kom endelig med Air, suksessplata som blant annet inneholder monsterhit'en "Girls Keep Secrets In The Strangest Ways".


Visepop fremført på måten Christine Sandtorv, Inger Lise Størksen og Jannicke Larsen gjør det, kan neppe kalles original - de følger en oppskrift som er et halvt århundre gammel, minst. Likevel er det noe friskt ved musikken deres. De lager folkpop uten anstrengelser. Man får en følelse av at dette er den mest naturlige ting i verden for de tre unge kvinnene. De som tror at Ephemera gjør en Air på Monolove, må tro om igjen.


 


Deres nyeste er nemlig en mer sår og alvorlig plate. Ugjengjeldt kjærlighet og upålitelige omgivelser er et slags gjennomgangstema, uten at det betyr at albumet ikke har sine lystige øyeblikk.


 


Sporliste


01. Chaos
02. On The Surface
03. City Lights
04. Leave It At That
05. Thank You
06. Put-On-Siville
07. Do´s And Don´ts
08. Paint Your Sky
09. Dead Against The Plan
10. Monolove
11. Call Me Home
12. End
13. Long

Specifications
Item No. 7090002470126
Utgitt 2004
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading