This website uses cookies to enhance your experience.

Haddy N´Jie - White Lies (CD)

Det var en heit sommerdag i 1979 at Haddy ble født. Av norsk mor, og med pappa fra Gambia. I 1990 var hun sannsynligvis den mest snusfornuftige programlederen som noensinne har sett innsiden av NRKs Smørøye-studio. I 1993 var hun litt eldre, litt mindre snusfornuftig og programleder i Videoøyet.
Price
kr 199,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det var en heit sommerdag i 1979 at Haddy ble født. Av norsk mor, og med pappa fra Gambia. I 1990 var hun sannsynligvis den mest snusfornuftige programlederen som noensinne har sett innsiden av NRKs Smørøye-studio.


I 1993 var hun litt eldre, litt mindre snusfornuftig og programleder i Videoøyet. Dermed ble det journalist av henne. Og hun har svingt pennen for alt fra Aftenposten, Mag til Sosialistisk Arbeideravis og KK. I februar i år skrev hun kontrakt med Via Music, og for å beholde sin kunstneriske frihet sluttet hun da som reporter i NRK Dagsrevyen. Soloplaten White Lies er innspilt live i Juke Joint Studio i Notodden med hennes nye gnistrende band; Gøran Grini / tangenter (Paal Flaata band), Ørnulv Snortheim / gitarer (Erik Faber..), Øystein Bergsvik / trommer (Karin Park..) og bassist Jo Espen Bergseth som har fulgt Haddy fra hennes musikalske begynnelse.Sporliste
01. White Lies
02. Melt In The Mouth Madness
03. Cheap
04. Bats
05. Boiling Tea
06. Sweet
07. Basement Dust
08. Nobody´s Fault
09. Undercover
10. Half Empty

Specifications
Item No. VCD399
Utgitt 2005
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading