This website uses cookies to enhance your experience.

Hanne Hukkelberg - Rykestrasse 68

Rykestrasse 68 sammenlignes av noen med Radiohead, andre trekker paralleller til Kate Bush og enkelte endog til lavmælt Motorpsycho. Men først og fremst er dette lyd fra et særegent univers med Hanne Hukkelbergs fantastiske stemme i sentrum. Skiva inneholder ni sanger, alle skrevet av Hukkelberg
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Rykestrasse 68 sammenlignes av noen med Radiohead, andre trekker paralleller til Kate Bush og enkelte endog til lavmælt Motorpsycho. Men først og fremst er dette lyd fra et særegent univers med Hanne Hukkelbergs fantastiske stemme i sentrum.


Skiva inneholder ni sanger, alle skrevet av Hukkelberg selv, bortsett fra en flott tolkning av Pixies-klassikeren "Break My Body". Musikerne som bidrar er stort sett den faste besetningen i Hukkelbergs lille orkester, pluss gjester som den originale gitaristen Bjørn Klakegg og Daniel Sandén-Warg (fra de svenske folkemusikk-rockerne Harv). Som på debutalbumet har Hukkelberg også denne gangen benyttet uvanlige instrumenter - både gamle skrivemaskiner, kandelabre, sprettball og stolbein har fått unngjelde. Albumet er produsert av Kåre Chr. Vestrheim.


 


Sporliste
01. Berlin
02. A Cheater´s Armoury
03. The Pirate
04. Fourteen
05. The Northwind
06. Obelix
07. Break My Body
08. Ticking Bomb
09. Pynt

Specifications
Item No. 7070637505073
Utgitt 2006
Format CD
Sjanger Indierock
    Loading
    Loading