This website uses cookies to enhance your experience.

Hanne Sørvaag - Featuring

På sitt nye album har Hanne Sørvaag samlet sammen flere av sine idoler og beste samarbeidspartnere.Gjestene på plata er Knut Reiersrud, Unni Wilhelmsen, Wenche Myhre, Claudia Scott, Amund Maarud, den danske countryartisten Tobias Steinkjær, Elle Melle, Shaun Bartlett, Peter Howart fra "The Hollies"
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
På sitt nye album har Hanne Sørvaag samlet sammen flere av sine idoler og beste samarbeidspartnere.Gjestene på plata er Knut Reiersrud, Unni Wilhelmsen, Wenche Myhre, Claudia Scott, Amund Maarud, den danske countryartisten Tobias Steinkjær, Elle Melle, Shaun Bartlett, Peter Howart fra "The Hollies" og Magnus Carlson fra svenske "Weeping Willows".


Fra Færøyene har Teitur bidrat på låtskriversiden, og Kim Edvard Bergseth er produsent og co-låtskriver.«Featuring» er ingen tradisjonell duettplate, men en samling samarbeid med instrumentalister, låtskrivere og vokalister som er knyttet til Sørvaags karriere. Med seg har hun artister som hun er inspirert av og artister hun tidligere har skrevet låter for. Resultatet har blitt en slags hyllest, og en oppsummering av forskjellige vellykkede samarbeid fra før , nå og i fremtiden.Sporliste
01. Your heart stopped talking
02. Why I mess it up
03. På denne tiå her i fjor
04. Better Man
05. Hjertekammer
06. The bad one's the best one
07. Timing is everything
08. How did we get here
09. Anything about June again
10. Temporary Days

Specifications
Item No. GRCD4499
Utgitt 01.04.2016
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading