This website uses cookies to enhance your experience.

Hardhaus - Prellær a (CD)

Det er mindre enn 2 år siden bandet fra Telemark skjøt som et prosjektil rett inn på folks spillelister med sitt sterke debutalbum. Dette var tøft og sårt på samme tid og det kan nesten virke som om bandet har et utømmelig lager av godlåter. Og sånn har det bare fortsatt - Låtproduksjonen er stor og
Price
kr 179,00 - kr 160,00 kr 19,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det er mindre enn 2 år siden bandet fra Telemark skjøt som et prosjektil rett inn på folks spillelister med sitt sterke debutalbum. Dette var tøft og sårt på samme tid og det kan nesten virke som om bandet har et utømmelig lager av godlåter. Og sånn har det bare fortsatt - Låtproduksjonen er stor og igjen er Hardhaus tilbake med et nytt album!

Hardhaus er Rock, Hardhaus er Country, Hardhaus er Folkrock, Hardhaus er Pop.

Hybridbandet elsker å jobbe på tvers av stilarter og balanserer på en knivsegg hele tiden – både "live" og på plate. Men likevel er bandet med den sterke Drangedalsdialekten en formidler av typisk Hardhaus-musikk.

Både norsk, amerikansk og engelsk musikk er inspirasjonskilder. Hardhaus-medlemmene er musikere og låtskrivere med masse erfaring som aldri velger de enkleste veiene. Alt dette bandet gjør både live og i studio holder et høyt nivå. Det nye albumet har de kalt "Prellær a", som også er en av låttitlene på plata. Og overskriften er passende - her står musikken i fokus og bandet setter sin egen kurs. Dette er låter som er skrevet på veien, backstage og i bandbussen, og arrangert i fellesskap i øvingslokalet. Tekstene på albumet er inspirert av både oppdiktede og sanne historier, opplevelser i egne liv og ting gutta har opplevd langs veien.

Selv om låtene er skrevet i forskjellige sammenhenger, har albumet utvilsomt blitt en helhet. Lytterne får servert et bredt spekter av følelser, varierte uttrykk og stemninger. Fra de såre balladene til låter med trøkk, beholder Hardhaus alltid evnen til å lage de fengende melodiene som det nesten er umulig å ikke synge med på. Bandet tar i bruk både rocka og akustiske virkemidler og Hardhaus-landskapet er ofte interessant og nyskapende.

Hele bandet synger og bidrar med de sterke Hardhauskoringene, og støtter den særegne stemmen som ER Hardhaus. Vokalen kan være både hard, tøff, myk og øm og tekstene formidles med en særegen innlevelse. Det er ikke vanskelig å “tru på” det bandet synger om.

Hardhaus byr på seg sjøl på dette albumet - i tillegg til å tøye grensene musikalsk, er det også en lekenhet og spilleglede som gjennomsyrer hvert eneste spor på plata.

Tracklist
01. Ny Sjans, ny vår
02. Endelause vei
03. Alt det du sa
04. Raud sol
05. Om me klarer det her
06. Kvite knokær
07. Prellær a
08. Imot natt
09. Me ser rødt
10. Mirakelmann
11. Svikefulle Mari
Specifications
Item No. GTHCD5036
Utgitt 08.05.2020
Format CD
Sjanger Rock, Country, Folkrock
Se alt av Hardhaus
    Loading
    Loading