This website uses cookies to enhance your experience.

Hege Brynildsen - Hege (CD)

Hege Brynildsen har vært omgitt av musikk hele livet, men det er først i en alder av 40 år at frisøren fra Halden albumdebuterer med selvtitulerte Hege. Saksa må hun gjerne legge på hylla, for dette er stilfull countryfolk av høy klasse. Brynildsen synger med en på samme tid skjør og kraftfull vokal
Price
kr 159,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hege Brynildsen har vært omgitt av musikk hele livet, men det er først i en alder av 40 år at frisøren fra Halden albumdebuterer med selvtitulerte Hege. Saksa må hun gjerne legge på hylla, for dette er stilfull countryfolk av høy klasse. Brynildsen synger med en på samme tid skjør og kraftfull vokal som slekter på både Gillian Welch og Dolly Parton, og de åtte selvkomponerte låtene utfylles svært godt av de to velvalgte coverlåtene "Bad Bad Whiskey" (Amos Milburn) og "Only A Rose" (Geraint Watkins). Terningkast 5 i VG og Dagbladet.

Hege ble innspilt i Athletic Sound i Halden med Nashville-veteranen Fats Kaplin som produsent og musiker. Bidrar gjør også Omar Østli (Onkel Tuka), Freddy Holm (Henning Kvitnes), Gøran Grini (Paal Flaata, Chip Taylor), Terje Støldal (The Salmon Smokers), Rino Silden (Onkel Tuka) og Åsmund Solli (Onkel Tuka).

Tracklist
01. Bad Bad Whiskey
02. Don't Come Back To Me
03. Funeral Song
04. Healing Hounds
05. I Chose You
06. I Used To Sing
07. Already Dead
08. Lullaby
09. Only A Rose
10. Tomorrow I'll Be Gone
Specifications
Item No. ROOTSY058
Utgitt 2012
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Hege Brynildsen
    Loading
    Loading