This website uses cookies to enhance your experience.

Hengsrø Smie - Inntil (CD)

Sanger og tangentmann Kasper Søyland har også denne gang skrevet både tekst og melodi, og tatt med bandet til Top Floor Studio i Gøteborg ei heftig uke. Resultatet er vi suverent glade for å dele med dere nå. Det er fortsatt bandets særegne bonderomantiske rock som preger albumet, sammen med et
Price
kr 169,00 - kr 37,18 kr 131,82
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sanger og tangentmann Kasper Søyland har også denne gang skrevet både tekst og melodi, og tatt med bandet til Top Floor Studio i Gøteborg ei heftig uke. Resultatet er vi suverent glade for å dele med dere nå.

Det er fortsatt bandets særegne bonderomantiske rock som preger albumet, sammen med et tekstunivers fylt opp av historier om kaker og te, pyramidelek med liv, fest i vest og bikkjer i bånd.

Hengsrø Smies debutalbum "Det var nå!" ble blant annet beskrevet som "DeLillos møter CC Cowboys på høyloftet til Hellbillies, og Neil Young henger på veggen som sjuende gitarfar i huset".

Hengsrø Smie består av Kasper Søyland (tangenter og vokal), Glenn Richard Thomassen (gitar), Jørgen Norheim (bass/kor) og Magnus Foss Nilsen (trommer).

Tracklist
01. Drømt
02. Slipp
03. Karmageddon
04. Møll
05. Fest I Vest
06. Himmelsprett
07. Kake O Te
08. Båndtvang
09. Stjernetrekker
10. Vi Er Her
Specifications
Item No. BabyGoat1701
Utgitt 03.03.2017
Format CD
Sjanger Rock, Pop
    Loading
    Loading