This website uses cookies to enhance your experience.

Johanna Demker - Allt och ingenting (CD)

Svensk-norske Johanna Demker kom til Norge fra sitt hjemlige Uppsala i Sverige i 1992 og har siden blitt i Norge, bosatt på Harestua like nord for Oslo. I Norge ga hun i 2001 ut sitt første album som bl.a. inneholdt kjempehiten "True Love". Siden den gang har det blitt flere album, både pop og
Price
kr 139,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Svensk-norske Johanna Demker kom til Norge fra sitt hjemlige Uppsala i Sverige i 1992 og har siden blitt i Norge, bosatt på Harestua like nord for Oslo. I Norge ga hun i 2001 ut sitt første album som bl.a. inneholdt kjempehiten "True Love".

Siden den gang har det blitt flere album, både pop og americana, med mye radiospilling og mange konserter. I tillegg har hun vært veldig aktiv som låtskriver for andre, spesielt utenfor Norge, hvor hun har hatt stor suksess med flere millioner solgte singler.

Nå er Johanna klar med sitt femte album, "Allt och ingenting" - det aller første hun gjør på morsmålet svensk. Nå beveger hun seg mer tilbake mot fengende pop som hun først ble kjent for, noe man tydelig kan høre på den første singelen fra albumet, "En dag i taget". Albumet slippes for salg og streaming 17. april.

Tracklist
01. En dag i taget
02. Klister (Allt och ingenting)
03. Sista säsong
04. ndå här (Calder)
05. ngel
06. Möjligheternas hav
07. En som jag
08. En ny refräng
09. Det var en gång
10. Essensielt
Specifications
Item No. DACD735
Utgitt 17.04.2015
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading