This website uses cookies to enhance your experience.

Kaada - Music For Moviebikers

John Erik Kaada er en ekstremt produktiv herremann: soloprosjekter, filmmusikk, Cloroform og samarbeid med Mike Patton. Gjennom alle sine forskjellige utgivelser har han skapt seg en egen nisje hvor han mesterlig balanserer mellom frodige komposisjoner, avantgarde og pop. På Music For Moviebikers
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
John Erik Kaada er en ekstremt produktiv herremann: soloprosjekter, filmmusikk, Cloroform og samarbeid med Mike Patton. Gjennom alle sine forskjellige utgivelser har han skapt seg en egen nisje hvor han mesterlig balanserer mellom frodige komposisjoner, avantgarde og pop.


På Music For Moviebikers har han laget låter som gir lytteren soundtracket til filmer som ikke nødvendigvis er laget ennå. Istedenfor å gjøre alt selv, har Kaada fått med seg et ensemble som består av 22 musikere. Her er tradisjonelle instrumenter, som strykere, elektrisk gitar og diverse vokalister. Men det er også inkludert mange finurlige instrumenter, til og med noen som Kaada har laget selv! Music For Moviebikers er tidløs, vakker og leken.


 


Sporliste
01. Smiger
02. Mainstreaming
03. From Here On It Got Rough
04. Spindle
05. The Mosquito And The Abandoned Old Woman
06. Julia Pastrana
07. No Man´s Land
08. Daily Living
09. The Small Stuff
10. Celibate
11. Retirement Community
12. Birds Of Prey
13. In Hora Mortis

Specifications
Item No. 0689230007920
Utgitt 2006
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading