This website uses cookies to enhance your experience.

Kaizers Orchestra - Maestro (CD)

Kaizers Orchestra er klare med sitt tredje album, Maestro. Singlen ved samme navn fronter skiva. Med sin østeuropeisk/arabiske hookline og gyngende, massive refreng er den et originalt mesterstykke fra et band som aldri har vært i bedre form. Denne plata er nemlig akkurat så fandenivolsk og dristig
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Kaizers Orchestra er klare med sitt tredje album, Maestro. Singlen ved samme navn fronter skiva. Med sin østeuropeisk/arabiske hookline og gyngende, massive refreng er den et originalt mesterstykke fra et band som aldri har vært i bedre form.


Denne plata er nemlig akkurat så fandenivolsk og dristig som man kunne håpe. Riktignok får man mer av det samme som tidligere - polkapunk, Tom Waits, østeuropeisk folkemusikk, en brei rogalandsdialekt - men her er samtidig det karakteristiske Kaizers-uttrykket perfeksjonert til fingerspissene. Og høydepunktene, foruten singlen, er mange, veldig mange: "KGB", "Knekker deg til sist", "Blitzregn baby", "Dieter Meyers Inst.", "Delikatessen" etc. Alle svært forskjellige godbiter som løfter en av Norges fremste rockegrupper til nye høyder.


 


Sporliste


01. KGB
02. Maestro
03. Knekker Deg Til Sist
04. Senor Flamingos Adieu
05. Blitzregn Baby
06. Dieter Meyers Inst.
07. Christiania
08. Delikatessen
09. Jævel Av En Tango
10. Papa Har Lov
11. Auksjon
12. På Ditt Skift

Specifications
Item No. KAZ1002
Utgitt 2005
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Kaizers Orchestra
    Loading
    Loading