This website uses cookies to enhance your experience.

Knut Anders Sørum - Ting Flyt (CD)

Ting Flyt er Knut Anders Sørums oppfølger til debutsuksessen fra 2010, Prøysen, som ble godt mottatt av både anmeldere og platekjøpere. Også andrealbumet er produsert av Jon Anders Narum (fra Narum), og også denne gang får vi tekster på Toten-dialekt, men nå er det soul som står i fokus. Ting Flyt
Price
kr 139,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ting Flyt er Knut Anders Sørums oppfølger til debutsuksessen fra 2010, Prøysen, som ble godt mottatt av både anmeldere og platekjøpere.

Også andrealbumet er produsert av Jon Anders Narum (fra Narum), og også denne gang får vi tekster på Toten-dialekt, men nå er det soul som står i fokus. Ting Flyt er noe så friskt som et soulalbum på totning, med ni nyskrevne soullåter ført i pennen av Knut Anders selv, samt hans egen gjendiktning av John Legends "Stay With You" ("Bli ved deg").

Knut Anders Sørum har i en årrekke vært godt kjent i norsk musikk- og mediekretser. I 2012 var han profilert deltager i The Voice på TV2, men allerede i 2004 ble han rikskjent som Norges deltager i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix.

Tracklist
01. Ting Flyt
02. Gå Frå Meg
03. Monokrom
04. Bli Ved Deg
05. Je Savner Deg
06. Å Mæ Å Bære Vara Kul?
07. Rømmer I Frå
08. Meg Og Et Gatelys
09. Udyktig I Kjærlighet
10. Bit Tenna Hoppes Og Jag
Specifications
Item No. DACD669
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading