This website uses cookies to enhance your experience.

Major Parkinson - Songs From A Solitary Home (CD)

Major Parkinson følger opp den kritikerroste, selvtitulerte debuten fra 2008 med Songs From A Solitary Home, et album som er mer konseptuelt og teatralsk av natur, og i besittelse av en langt mer variert tilnærming til musikken. Der debuten ble spilt inn i Californias ørken, er oppfølgeren festet
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Major Parkinson følger opp den kritikerroste, selvtitulerte debuten fra 2008 med Songs From A Solitary Home, et album som er mer konseptuelt og teatralsk av natur, og i besittelse av en langt mer variert tilnærming til musikken.


Der debuten ble spilt inn i Californias ørken, er oppfølgeren festet til bånd i et rekordkaldt og regntungt Bergen, noe som har farget uttrykket på Songs From A Solitary Home. Tematisk sett dykker da bandet også dypere ned i fokuset på menneskets todelte vesen, spillet mellom det vakre og groteske, som sentralt tema. Karismatisk ledet av vokalist og frontfigur Jon Ivar Kollbotn, er dette psykotisk mørkerock, plassert et sted i krysspunktet mellom Mr. Bungle, Tool og Kaizers Orchestra.


 


Sporliste
01. Ecophobia
02. Solitary Home
03. Teenage Mannequins
04. Simone!
05. Card Boxes
06. The Age Of The Paranoia
07. Dance With The Cookie Man
08. Trampoline Superstar
09. Downtown Boogie
10. Heart Of Hickory
11. Domestic Violets
12. Adville
13. The Transient

Specifications
Item No. DRCD1820
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading