This website uses cookies to enhance your experience.

Mari Boine - Gilvve Gollát - Sow Your Gold (CD)

Sow Your Gold er et møte med to institusjoner I norsk musikkliv: samiske Mari Boine og folkets eget orkester, KORK. Livealbumet ble innspilt i Kautokeino våren 2012. Mari Boines musikk gjør noe med mennesker verden over, uansett hvem hun synger for. Som selvutnevnt ambassadør for det samiske folk
Price
kr 89,00 - kr 19,58 kr 69,42
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sow Your Gold er et møte med to institusjoner I norsk musikkliv: samiske Mari Boine og folkets eget orkester, KORK. Livealbumet ble innspilt i Kautokeino våren 2012.

Mari Boines musikk gjør noe med mennesker verden over, uansett hvem hun synger for. Som selvutnevnt ambassadør for det samiske folk forteller den lille damen med den store stemmen sitt eget folks historie. Hun formidler med den stemmen hun har, i en blanding av de skjøreste toner og de sterkeste hyl. I det ene øyeblikket svak, i det neste nærmest uovervinnelig.

Idrettshallen i Kautokeino rommet så mye mer enn en vanlig konsert denne marskvelden i 2012. Publikum fikk bli med på en musikalsk reise der den samiske og den norske kulturen smeltet sammen og tilpasset seg hverandre. Mari Boine fikk fortalt sitt folks historie atter en gang - denne gang til nye tilhørere med samme livserfaring som henne selv.

Tracklist
01. Trilobihta lávlla - Song from a trilobite
02. Gula Gula - Hear the voices of the foremothers
03. Goaskinviellja - Eaglebrother
04. Dutnje -To you
05. Jearrat biekkas - To ask the wind
06. Boadan nuppi bealde - I come from the other side
07. Beaivelottáš - Butterfly
08. Elle
09. Mu váibmu vádjul doppe - Hymn
10. Gilvve gollát - Sow your gold
11. Alla Hearrá guhkkin Osllos - Høye Herre langt der nede i Oslo
Specifications
Item No. 3747563
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger World Music
    Loading
    Loading