This website uses cookies to enhance your experience.

Maria Arredondo - Heime Nå

Nok ett stemningsfullt album fra en av norges vakreste stemmer. Tross sin unge alder har Maria Arredondo (født 1987) en svært solid karriere bak seg, med multiplatinumselgende hitsingler og hele fem album i sekken. Etter å ha slått gjennom som 16-åring og levd en ungdomstid i rampelyset, ønsket
Price
kr 149,00 - kr 70,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Nok ett stemningsfullt album fra en av norges vakreste stemmer.
Tross sin unge alder har Maria Arredondo (født 1987) en svært solid karriere bak seg, med multiplatinumselgende hitsingler og hele fem album i sekken. Etter å ha slått gjennom som 16-åring og levd en ungdomstid i rampelyset, ønsket Maria å trekke seg litt tilbake og gjøre "normale" ting. Hun har blant annet jobbet med barn, unge og eldre - men musikken og ønsket om å stå på scenen har likevel ligget i bevisstheten. Comeback-albumet Heime Nå er hennes første på norsk og samtidig hennes mest personlige utgivelse så langt. "Det jeg har gitt fra meg" var første smakebit ut, fulgt opp av tittelsporet fra albumet.


 


Med på Heime Nå er blant andre Martin Halla som bidrar med vakkert kor på utvalgte spor. På låtskriversiden bidrar blant andre Sigvart Dagsland.


 


Sporliste


01. Det jeg har gitt fra meg
02. Heime nå
03. Småsteiner
04. Håp
05. Være hos meg
06. Drømmeland
07. Blå Kaprifol
08. Magnetisme
09. Den finaste dagen
10. Min sang

Specifications
Item No. 3746425
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading