This website uses cookies to enhance your experience.

Maria Mena - Mellow (CD)

I et helt år har Maria Mena skrevet låter, historier, betroelser, fantasier. Sorgmuntert og oppløftende, nedstrippet og intimt, om hverandre. Resultatet, Mellow, er en naturlig oppfølger til den sterke debuten, en plate som bragte henne heder og ære. Ikke bare solgte Another Phase til platina - den
Price
kr 119,00 - kr 26,18 kr 92,82
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I et helt år har Maria Mena skrevet låter, historier, betroelser, fantasier. Sorgmuntert og oppløftende, nedstrippet og intimt, om hverandre. Resultatet, Mellow, er en naturlig oppfølger til den sterke debuten, en plate som bragte henne heder og ære.


Ikke bare solgte Another Phase til platina - den gjorde også at Mena i tillegg ble nominert til hele tre Spellemannpriser for albumet og låten "My Lullaby", nesten uhørt for en sekstenårig debutant. Hennes andre album – det "vanskelige" andrealbumet – viser en artist som har større spennvidde, både musikalsk og lyrisk, enn debutanten vi traff for et par år tilbake. Første single er "You're The Only One". Albumet inneholder forøvrig også en låt med Thomas Dybdahl, den nydelige "So Sweet".


 


Sporliste


01. What´s Another Day
02. Just A Little Bit
03. You´re The Only One
04. Come In Over Me
05. Patience
06. Take You With Me
07. Shadow
08. Lose Control
09. So Sweet w/Thomas Dybdahl
10. Your Glasses
11. Sorry
12. A Few Small Bruises

Specifications
Item No. 5152912
Utgitt 2004
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading