This website uses cookies to enhance your experience.

Moddi - Floriography

På forhånd omtalt som en av 2010s mest spennende norske nykommere, og med konsertskryt fra selveste Pitchfork i bagasjen - forventningene til Pål "Moddi" Knutsens debutalbum var ikke beskjedne. Og Floriography innfrir til fulle, med sin stemningsfulle kombinasjon av folk, indie og hint av nordnorsk
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
På forhånd omtalt som en av 2010s mest spennende norske nykommere, og med konsertskryt fra selveste Pitchfork i bagasjen - forventningene til Pål "Moddi" Knutsens debutalbum var ikke beskjedne. Og Floriography innfrir til fulle, med sin stemningsfulle kombinasjon av folk, indie og hint av nordnorsk visetradisjon.


Knutsens sørgmodige trekkspill og duse vokal er stjernene på albumet, med akustisk gitar, mandolin og piano i sterke biroller. De rolige låtene bygges titt og ofte opp til stadig stigende høyder hvor stikkordet er gåsehud - "Smoke" er i så måte et høydepunkt, med sin varsomme gitarintro som gradvis fylles ut med fiolin før tempo og intensitet brått skrus opp halvveis i låta. En imponerende debut, rett og slett.


 


Floriography ble innspilt i Greenhouse Studios på Island høsten 2009, i samarbeid med den anerkjente produsenten Valgeir Sigurdsson (Björk, Bonnie "Prince" Billy, Kate Nash, Coco Rosie, Ane Brun m.fl.).


 


Sporliste
01. Rubbles
02. Magpie Eggs
03. Ardennes
04. A Sense Of Grey
05. Smoke
06. Poetry
07. Stuck In The Waltz
08. 7!
09. Krokstav-emne

Specifications
Item No. PRR74
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Indierock
    Loading
    Loading