This website uses cookies to enhance your experience.

Moddi - Kæm Va Du?

Bare et halvt år etter kritikerroste Set The House On Fire (2013) følger senjaartisten Pål Moddi Knutsen opp med sitt tredje album, hans første med utelukkende norske tekster. Kæm Va Du? er et tilbakeskuende album, både tekstmessig og musikalsk. Tekstene er til dels hentet fra en svunnen tid, fra
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bare et halvt år etter kritikerroste Set The House On Fire (2013) følger senjaartisten Pål Moddi Knutsen opp med sitt tredje album, hans første med utelukkende norske tekster.


Kæm Va Du? er et tilbakeskuende album, både tekstmessig og musikalsk. Tekstene er til dels hentet fra en svunnen tid, fra tiden før artisten selv ble født, fra en kultur som vi er i ferd med å miste. Kæm Va Du? er et forsøk på å holde fast ved noe av det vi var, og som vi fortsatt kan være.


 


Albumet er spilt inn med utelukkende akustiske instrumenter, og i all hovedsak live i studio. Platetittelen er hentet fra et dikt av Helge Stangnes, "Kjerkegård ved havet", som er en av tekstene Moddi her har tonesatt - syv av de ni sporene på albumet har nemlig lånte tekster. Spellemannvinner Gjermund Larsen bidrar på fele på tre låter. Bildene på albumomslaget er fra selve kirkegården Helge Stangens skriver om, og all omslagskunst er laget og håndtegnet av Moddi selv.


 


Sporliste
01. Mannen i Ausa
02. Blå kveill
03. Togsang
04. Vi slakta sau
05. Noens ark
06. Grønt lauv i snyen
07. Kjerkegård ved havet
08. Krokstav-emne
09. En sang om fly

Specifications
Item No. PRR76
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Indierock
    Loading
    Loading