This website uses cookies to enhance your experience.

Motorpsycho - Still Life With Eggplant

I 2012 ga Motorpsycho oss bakoversveis med det ambisiøse konseptalbumet The Death Defying Unicorn, laget i tett samarbeid med Ståle Storløkken. Året etter slipper de nok et album med både lynfrekk tittel og særs spennende gjest: Still Life With Eggplant, trøndernes sekstende fullengder, har bidrag
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I 2012 ga Motorpsycho oss bakoversveis med det ambisiøse konseptalbumet The Death Defying Unicorn, laget i tett samarbeid med Ståle Storløkken.


Året etter slipper de nok et album med både lynfrekk tittel og særs spennende gjest: Still Life With Eggplant, trøndernes sekstende fullengder, har bidrag fra Dungen-gitarist Reine Fiske på flere spor.


 


Så hvordan følger man opp en kunstnerisk og kommersiell suksess som Unicorn-prosjektet? Først og fremst ved "bare" å være Motorpsycho, det vil si et band som i nærmere 25 år har gjort akkurat som de selv vil uten å ofre trender, forventninger eller kommersielle valg en tanke. Still Life With Eggplant er satt sammen fra et utvalg låter bandet kaller "annen musikk" - rett og slett sanger de har jobbet med under de tre årene de skrev og utarbeidet enhjørningen, men som ikke passet inn i den sammenhengen. Og for første gang har de fått inn en musiker på samme nivå som dem selv. En gammel bekjent av bandet, gitarist Reine Fiske fra Dungen og The Amazing, medvirker på fire av albumets fem spor og tilfører en ekstra dimensjon med sitt smakfulle og inspirerende spill. Still Life With Eggplant består av fire originaler, samt en utrolig fengende versjon av Love-perlen "August".


 


Selve innspillingene ble gjort i Brygga Studio i Trondheim, tidligere brukt av bandet i forbindelse med klassikere som Demon Box og Timothy´s Monster.


 


Sporliste
01. Hell, part 1-3
02. August
03. Barleycorn (Let It Come/Let It Be)
04. Ratcatcher
05. The Afterglow

Specifications
Item No. RCD2143
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Motorpsycho
    Loading
    Loading