This website uses cookies to enhance your experience.

Norsk Utflukt - Long Distance Call (CD)

Poesibluesbandet fra Oslo ble dannet allerede i 1991, men Long Distance Call er faktisk bare deres fjerde studioalbum - egentlig ikke så rart, med tanke på begivenheten det er å samle fem så profilerte kulturarbeidere på samme sted til samme tid. Denne gang var stedet Juke Joint Studio på Notodden,
Price
kr 179,00 - kr 80,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Poesibluesbandet fra Oslo ble dannet allerede i 1991, men Long Distance Call er faktisk bare deres fjerde studioalbum - egentlig ikke så rart, med tanke på begivenheten det er å samle fem så profilerte kulturarbeidere på samme sted til samme tid. Denne gang var stedet Juke Joint Studio på Notodden, mens tidspunktet var høsten 2013. Der spilte de inn verket som har gitt navn til plata, uroppført under Festspillene i Bergen sommeren 2012.

Long Distance Call er en rørende, ærlig og brutalt vakker novelle om kjærlighet, et album du skal spille når du er sikker på at ingen forstyrrer før røret legges på i den andre enden. Saabye Christensen er stemmen i telefonen, mens tonene fra Kåre Viruds gitarer, Espen Fjelles Hammond B3, Baard Slagsvolds bass og Tore Wildhauers trommer og perkusjon smyger seg lekkert innimellom versene og avsnittene.

Bugge Wesseltoft er selvfølgelig også denne gang med under hele prosessen, både som produsent og musiker. I tillegg hører du trompeten til Jens Petter Antonsen, altsaksofonen til Morten Halle, fiolinene til Frode Larsen og Christina Dimbodius samt celloen til Audun Andre Sandvik.

Spor to - sistesporet "Hei, operator" - er også en liten telefonsamtale, denne til damen på sentralen og i vanlig, radiovennlig lengde.

Tracklist
01. Long Distance Call
02. Hei, operator
Specifications
Item No. GTACD8534
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Blues, Pop
Se alt av Norsk Utflukt
    Loading
    Loading