This website uses cookies to enhance your experience.

Odd Nordstoga - Fatig Ferdamann (CD)

Med Fatig Ferdamann har Odd Nordstoga laget et album som tar utgangspunkt i de små, hverdagslige tingene, men som ender opp med å ta for seg noen av livets største spørsmål. Ti låter om tro og tvil, lys og mørke. Om å lengte, enten det er hjem, eller tilbake til lange sommernetter når høsten kryper
Price
kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Med Fatig Ferdamann har Odd Nordstoga laget et album som tar utgangspunkt i de små, hverdagslige tingene, men som ender opp med å ta for seg noen av livets største spørsmål. Ti låter om tro og tvil, lys og mørke. Om å lengte, enten det er hjem, eller tilbake til lange sommernetter når høsten kryper nærmere. Om det skjøre sosiale spillet som må vedlikeholdes når mennesker skal fungere i lag. Og om solidaritet og det som kanskje legger grunnlaget for sosialdemokratiet. Intet mindre.

Og få makter å beskrive poesien i det nære slik som Nordstoga klarer. Det blir aldri klisjefylt eller svulstig, selv når han drar på så mye at vi hører både Graceland og hardingfelene ljome.

I vår slapp Odd Nordstoga tittelsporet, «Fatig ferdamann», til fantastiske kritikker. Låten ble sluppet etter ønske fra publikum på den digitale konserten hans i regi av Koronerulling, som samlet inn over en halv million kroner til Røde Kors sitt arbeid under pandemien. Låten ble fulgt opp av P1-listede «Dans Dans Dans» på forsommeren, og nå sist, den melakolskvakre «Julinetter».

Albumet er produsert av Kåre Vestrheim

Tracklist
01. Fatig ferdamann
02. Når alle saman er med
03. Dans Dans Dans
04. Julinetter
05. Det perfekte teater
06. Song om Kjærleik og forlis (med Tuva Syvertsen)
07. Så lenge eg har selskap
08. Min eigen poesi
09. Epilog ferdamann
Specifications
Item No. 0602435133874
Utgitt 2020
Format CD
Sjanger Pop
Se alt av Odd Nordstoga
    Loading
    Loading