This website uses cookies to enhance your experience.

Ovi - A Bit Of Pop Wont Hurt Anyome (CD)

Norsk-rumenske Ovi er klar med sitt andre album full av sterke singler Inkl. singelen "Miracle", Romanias bidrag og en av favorittene i årets ESC i København. Dette er den andre gangen Ovi synger duett med Paula Seling i ESC, sist med "Playing With Fire" i 2010 da de kom på 3. plass. Ovi har store
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Norsk-rumenske Ovi er klar med sitt andre album full av sterke singler

Inkl. singelen "Miracle", Romanias bidrag og en av favorittene i årets ESC i København. Dette er den andre gangen Ovi synger duett med Paula Seling i ESC, sist med "Playing With Fire" i 2010 da de kom på 3. plass. Ovi har store deler av sitt voksne liv bodd på Bryne i Rogaland og ble for alvor kjent for nordmenn da han i 2006 deltok i norsk Melodi Grand Prix. Etterhvert har han virkelig fått svart betalte i sangkonkurransen. I 2009 deltok han igjen med finalelåta "Seven Second". Den gang vant han sin delfinale sammen med Alexander Rybak.

I 2010 var han klar for den internasjonale finalen med duetten "Playing With Fire" sammen med Paula Seling, da deltok han for Romania siden han har både norsk og rumensk statsborgerskap. Det ga en imponerende 3. plass og en hit i flere europeiske land. Samme år kom også debutalbumet "This Gig Almost Got Me Killed". Nå er han klar med ny duett sammen med Paula Seling i den internasjonale finalen i mai - og helt nytt album med både ESC-låta "Miracle" og tre andre duetter med Paula Seling.

Dette er skikkelig fengende pop produsert i Norge av Beyond51 (som bl.a. produserte Stella Mwangis "Haba Haba".

Tracklist
01. Miracle - feat. Paula Seling
02. One Day
03. Girl - feat. Philip Halloun
04. She´s After My Piano - feat. Paula Seling
05. Dirty Beautiful
06. Calling You - feat. Paula Seling
07. We Got Something - feat. Paula Seling
08. Broken
09. Miracle (Acoustic) - feat. Paula Seling
Specifications
Item No. DACD717
Utgitt 2014-05-05
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading