This website uses cookies to enhance your experience.

Øystein Sunde - Klå (CD)

I 1973 fikk Øystein Sunde muligheten til å reise til Nashville, der han traff heltene Jerry Reed og Chet Atkins. I etterkant av Ikke Bare Tyll var det rom for å eksperimentere, og flere stemmer hadde uttrykt ønske om et instrumentalt album fra gitaristen Sunde. Med plaster foran kjeften ga han ut
Price
kr 99,00 - kr 21,78 kr 77,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I 1973 fikk Øystein Sunde muligheten til å reise til Nashville, der han traff heltene Jerry Reed og Chet Atkins. I etterkant av Ikke Bare Tyll var det rom for å eksperimentere, og flere stemmer hadde uttrykt ønske om et instrumentalt album fra gitaristen Sunde.

Med plaster foran kjeften ga han ut albumet Klå høsten 1973, et album som lenge ble ansett som hans mest sjeldne innspilling. Her er gitt rom til en lekenhet som nok i ettertid gir den en ekstra tyngde. Frode Thingnæs står kreditert for alle arrangementer, noe som i seg selv gir en mer variert instrumentering med blant annet blåsere. Størst variasjon sikrer likevel Sunde selv - ved å spille på steel-gitar så vel som dobro, banjo og diverse akustiske og elektriske gitarer.

Tracklist
01. Klå
02. Classical gas
03. Seil
04. Valdresmarsj
05. Waiting for Rosie
06. Fish´n tits
07. Glade Jul
08. Orange Blossom Special
09. Den fjerde mann
10. Innavl
11. På lykke og fromme
Specifications
Item No. SRXCD2023
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Pop
Se alt av Øystein Sunde
    Loading
    Loading