This website uses cookies to enhance your experience.

Publiners - Kontroll

Kontroll er det femte albumet fra Brønnøysund-bandet Publiners, som her leverer nok en utgivelse breddfull av "folk'n'roll" og ekte nordlandsk spilleglede. Den erfarne gruppa eksperimenterer denne gang med nye musikalske elementer, og uttrykket er mer neddempet enn før - med unntak av den elektriske
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Kontroll er det femte albumet fra Brønnøysund-bandet Publiners, som her leverer nok en utgivelse breddfull av "folk'n'roll" og ekte nordlandsk spilleglede.


Den erfarne gruppa eksperimenterer denne gang med nye musikalske elementer, og uttrykket er mer neddempet enn før - med unntak av den elektriske gitaren er samtlige instrumenter på albumet akustiske. Tekstene favner vidt, fra det nære og personlige til betraktninger om bygdedyret og historien om Ol Tomså, reindriftsame og bjørnejeger på 1800-tallets Helgeland.


 


Albumet er spilt inn i Store Studio i Bodø med Håvard Christensen som tekniker og produsent. En rekke gode hjelpere bidrar også, nærmere bestemt Ragnhild Furebotten på fele, Rakel Aurjord på vokal, Andrej Stepanov på trekkspill, Kai Somby med joik og en strykertrio som tolker arrangementer av Bjørn Andor Drage.


 


Sporliste
01. Flukt
02. Daniel
03. Februar
04. Ol Tomså
05. Kontroll
06. Håpet
07. Ctrl/alt/delete
08. Likar då?
09. Blindpassasjer
10. Ho har men o
11. Melodi

Specifications
Item No. PUBCD212
Utgitt 2012
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading