This website uses cookies to enhance your experience.

Rotlaus - Bygderamp (CD)

Bygderampen fra Ørsta på Sunnmøre, en turnè-buss, stadig nye mål. Alle med ulik bakgrunn, men alle med en felles interesse, ut å lage fest og morro! På den korte tida Rotlaus har vært aktive har de allerede blitt ettertraktet grunnet sine fengende rytmer og slående tekster. Det er ikke uten grunn
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bygderampen fra Ørsta på Sunnmøre, en turnè-buss, stadig nye mål. Alle med ulik bakgrunn, men alle med en felles interesse, ut å lage fest og morro!


På den korte tida Rotlaus har vært aktive har de allerede blitt ettertraktet grunnet sine fengende rytmer og slående tekster. Det er ikke uten grunn det jordnære bandet stadig har en voksende fan-skare fra hele landet. Festmusikk du kommer i humør av og tekster du kan synge med på. Singelen «Kvilelaus» fra albumet, lansert i desember i fjor, skapte fort allsang rundt i hele landet.

No har bandet nettopp gitt ut debut-albumet «Bygderamp"

Med trekkspill, fele, gitarer og rytmer greier Rotlaus å kombinere det moderne med det tradisjonelle. Dyktige musikere og en tekstforfatter med mye på hjertet er definitivt ikke en dum kombinasjon når det gjelder å treffe folk med musikken. Bjørn Marius har tross sin unge alder, masse å se tilbake på i sin Karriere. Alt som 18 åring begynte livet på landeveien, han satt seg i bilen, reiste til hovedstaden, prøvespilte og opptrådte med band rundt hele landet. I 2008 var fast medlem av det anerkjente bandet 'Vassendgutane' Vassendgutane har vært et viktig fundament for meg og det er også her eg har lært at ingenting kjem av seg sjølv. En skal jobbe for å oppnå resultat.

Sporliste
01. Ei Tid
02. Kvilelaus
03. Byjenta
04. Bygdedyret
05. Hald Mej Tett
06. Lokkevise
07. Leite Etter Lukka
08. Dans Dans
09. Gammal Mann
10. Møt Mej I Minna
11. Felefant
12. Der Vil Alltid Vere Ei

Specifications
Item No. ROT01
Utgitt 01.04.2016
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading