This website uses cookies to enhance your experience.

Sigvart Dagsland - Underlig Frihet (CD)

Nytt album fra Sigvart Dagsland og oppfølger til fjorårets Hjemmefra (25.000 solgte). Varme, melodiøs, dristig og "kill your darlings" (les: tenk annerledes) er stikkord for det nye albumet. Underlig Frihet er lysere, mer optimistisk, den gir håp, og forhåpentligvis også tillit til mennesket og
Price
kr 149,00 - kr 100,00 kr 49,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Nytt album fra Sigvart Dagsland og oppfølger til fjorårets Hjemmefra (25.000 solgte). Varme, melodiøs, dristig og "kill your darlings" (les: tenk annerledes) er stikkord for det nye albumet.

Underlig Frihet er lysere, mer optimistisk, den gir håp, og forhåpentligvis også tillit til mennesket og menneskets evne til å glede seg selv og andre. For første gang i sine respektive karrierer synger også Sigvart en vakker duett med Karoline Krüger. "Ka E Du Redd For" er en slags trøstesang, en sang om alle bekymringene vi ofte går med, og at de som regel er grunnløse. En sang om å ta et skritt tilbake når en betrakter sitt eget liv, om å huske hva om egentlig teller. "At alt har gått bra før, har du jo sett..."

Tracklist
01. Overveldende
02. Forandra
03. Blåsenborg
04. Underlig frihet
05. Ka e du redd for
06. Någe magisk
07. Drømmehjulet
08. Om og om og om igjen
09. Mal meg ein himmel blå
10. Bak gardiner
11. Ord kom
12. Mens dype klokker slår
Specifications
Item No. PVW1
Utgitt 2004
Format CD
Sjanger Pop
See All Of Sigvart Dagsland
    Loading
    Loading