This website uses cookies to enhance your experience.

Sivert Høyem - Ladies And Gentlemen Of The Opposition (CD)

Sivert Høyem er mest kjent som vokalist i et av Norges største rockeband, Madrugada. Her er Sivert på egenhånd, for å gi oss et knippe låter som ikke på noen måte står tilbake for det Madrugada leverer på sine album. Tankene går til de tre C'ene: Cohen, Cash og Cave, samtidig som det er hentet
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sivert Høyem er mest kjent som vokalist i et av Norges største rockeband, Madrugada. Her er Sivert på egenhånd, for å gi oss et knippe låter som ikke på noen måte står tilbake for det Madrugada leverer på sine album. Tankene går til de tre C'ene: Cohen, Cash og Cave, samtidig som det er hentet inspirasjon fra et stort svensk visenavn som Cornelis Vreesvijk (en av låtene heter sogar "Song For Cornelis").

Riktignok låter Høyem røffere enn noen av de ovennevnte på sin solodebut. Men ikke bare er han villig til å eksperimentere med lett støyende gitarer, han er også en aldri så liten popflørt - Ladies And Gentlemen Of The Opposition er dominert av sanger som fester seg allerede etter et par gjennomlyttinger, flere av dem er ytterte nynnbare.

Låten "Far From Here" er første single, og er svært representativ for albumet, med sin vakre, melankolske stemning og Høyems glimrende, dype stemme. Ingen nordmenn på denne siden av Paal Flaata frembringer slike følelser.

Tracklist
01. Northwind
02. Be For Real
03. Smalltown Supersound
04. Far From Here
05. Song For Cornelis
06. Black Box
07. Ladyfriend
08. What´s Wrong With You
09. First Day Of Summersaults
10. Slow Blues/Let It All Hang Out Now
11. Theme From Bambi
Specifications
Item No. 2435774452
Utgitt 2004
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Sivert Høyem
    Loading
    Loading