This website uses cookies to enhance your experience.

Stian Fjelldal - En Altfor Vakker Park

Stian Fjelldal var bare guttungen da han begynte å spille i band. Som flere av sine medmusikanter syntes han det var både tøffere og enklere å skrive på engelsk - og det var jo den engelskspråklige musikken han hentet inspirasjon fra, med band som Crowded House, Wilco og Radiohead som førende
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Stian Fjelldal var bare guttungen da han begynte å spille i band. Som flere av sine medmusikanter syntes han det var både tøffere og enklere å skrive på engelsk - og det var jo den engelskspråklige musikken han hentet inspirasjon fra, med band som Crowded House, Wilco og Radiohead som førende ledestjerner.


Når han her debuterer med En Altfor Vakker Park, er det åpenbart at noe har endret seg. 34-åringen fra Lyngdal er fortsatt inspirert av melodiøse frender fra USA og England, men låtene - som befinner seg et sted mellom amerikansk vestkyst og norsk visepop - framføres med "bløde" konsonanter fra det mildeste sørland. En Altfor Vakker Park inneholder blant annet radiofavoritten "Håbløs", i godt selskap med lekre poplåter som "Plutselig uendelig" og "Dilter".


 


Albumet ble spilt inn i studioet Das Boot i Trondheim. Håkon Gebhardt har produsert, mens Fjelldal selv har skrevet samtlige spor.


 


Sporliste


01. Æ vil heim
02. Håbløs
03. Plutselig uendelig
04. Dilter
05. Søvnig
06. SMIL!
07. En altfor vakker park
08. Lange bein
09. Bli med i fallet
10. Pose og sekk
11. Kongen i lia

Specifications
Item No. 5051865997726
Utgitt 2011
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading