This website uses cookies to enhance your experience.

Stig Van Eijk - Presentation - (CD) Signert

I en alder av 17 år debuterte Stig som artist gjennom en opptreden i Melodi Grand Prix i 1999, og vant. Samme året ga han ut hitsinglen "Living My Life Without You" og debutalbumet "Where I Belong" som solgte til platina. Stig ble kåret til årets mannlige artist under Hit Awards i 2000. I 2001 laget
Price
kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

I en alder av 17 år debuterte Stig som artist gjennom en opptreden i Melodi Grand Prix i 1999, og vant. Samme året ga han ut hitsinglen "Living My Life Without You" og debutalbumet "Where I Belong" som solgte til platina. Stig ble kåret til årets mannlige artist under Hit Awards i 2000. I 2001 laget han den colombianske fredslåten ”Constructors Of Peace”, og han startet B:underground Club i Bergen, der en rekke forskjellige mennesker kunne opptre live med husbandet. I løpet av denne tiden fortsatte Stig å skrive musikk for andre artister. Heinz Winckler vant Idol i Sør-Afrika i 2002 med Stigs sang, "Once In A Lifetime" (solgte til platina - 100 000 eksemplarer).


 


I 2003 ble The Soul Express Orchestra etablert. Med sin kombinasjon av soul, funk og reggae skapte de en helt egen sound. Bandet gjorde flere minnerike konserter både på Quartfestivalen, By:Larm og på YouTubes første internett-festival. I 2010 slapp The Soul Express Orchestra sitt første album "Time For A Change”. I juni 2012 ga han oss en forsmak på det nye albumet med singlen "Never Say Never ". Nå har han akkurat sluppet den nye singlen ”Always A Solution”, og videoen har allerede skapt stor oppmerksomhet, og ble frontet av Dagbladet. Den 24. mai slipper han endelig sitt meget etterlengtede solo album (det første siden 1999, og må i så måte regnes som et aldri så lite comeback).


 


Stig tar reggae- og soulmusikken til et helt annet nivå når han kombinerer den med sine personlige tekster og tolkninger. Han har en egenart som ikke kan sammenlignes med noen andre i Norge. Hans vokal og tekster reflekterer hans personlighet. Han er en fredelig og ydmyk sjel som ønsker det beste for andre mennesker, men med et pågangsmot som en kriger. Stig van Eijks musikk er lidenskap, kjærlighet og håp. I skrivende stund er han booket for opptreden på TV2s God Morgen Norge, Ettermiddagen, samt NRK Nitimen. Han skal også opptre på arrangementet ”We love the 90s” på Telenor Arena 27. april.


 


Sporliste


01. Presentation
02. Try To Make It As One (Feat. Kast Away)
03. Lydia
04. Always A Solution
05. Emotional Rescue
06. Final Chapter
07. Down To Earth
08. Know Where Ya Going
09. Never Say Never
10. Float
11. You Know

Specifications
Item No. NRCD00077
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading